Decoraties
De prijzen van wanddecoraties worden berekend aan de hand van een aantal factoren:
– Wat is de afmeting van de te bespuiten wand?
– Op wat voor een ondergrond moet er gewerkt worden?
– Is het binnen of buiten?
– Voor wat voor een soort decoratie wordt er gekozen? Letters? Logos? Afbeeldingen?
– Op welke locatie?

In overleg wordt er besloten wat voor een decoratie het wordt. Dan wordt er van tevoren een vaste prijs afgesproken, uitgedrukt in een prijs per vierkante meter (m²). Voor de verschillende soorten decoraties worden verschillende tarieven gerekend. Wanneer de letters van de naam van uw kind op een canvas of muur van 6 m² gespoten moet worden, dan is dit minder arbeidsintensief dan op diezelfde afmeting een realistische foto van een racewagen. Hiervoor wordt dan ook een verschillend tarief gerekend, afhankelijk van de arbeidsintensiviteit van de decoratie. Dit kan vaak pas bepaald worden wanneer er concrete duidelijkheid omtrent het ontwerp ontstaat. Uiteraard gebeurt dit altijd in onderling overleg.

Als u een prijsopgave wilt ontvangen of meer wilt weten over de prijzen, neemt u dan contact op met Graffiti.nl. Wanneer u een uitgebreide omschrijving van uw wensen geeft, met daarbij een duidelijke omschrijving van factoren zoals hierboven is beschreven, dan ontvangt u op basis hiervan een prijsindicatie. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn om een concreet beeld te krijgen, dan neemt Graffiti.nl zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet derhalve niet uw contactgegevens in uw email te vermelden!

Workshops
De prijzen voor workshops zijn erg divers en afhankelijk van zaken als afmeting, locatie en inhoud van de workshop. Prijzen zijn daarom alleen verkrijgbaar op aanvraag. Op basis van uw wensen wordt een prijsopgave gedaan.

Voor een professioneel eindresultaat wordt er gewerkt op een voorbewerkt(e) bord of muur met een minimale afmeting van 6m2 tot 2,5m hoog. Heeft u interesse, vragen of nog andere wensen? Neemt u dan contact met ons op. In overleg bieden wij u een op maat gesneden workshop aan.

Graffiti.nl werkt op een voorbewerkte ondergrond.

Dit betekent dat de wand moet zijn voorzien van een basislaag latex en zo nodig moet zijn afgeplakt. Ook eventuele andere voorzorgsmaatregelen, geheel afhankelijk van de omstandigheden van de decoratie, dienen te worden genomen door deopdrachtgever. Deze kan er uiteraard ook voor kiezen deze voorbereidende werkzaamheden te laten uitvoeren door Graffiti.nl. Hiervoor worden extra kosten gerekend. Materialen als afdekzeilen, latex, rollers etc. komen voor rekening van de opdrachtgever. Ook zaken als steigers, containers en ander groot materiaal worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Per opdracht wordt gekeken naar de inhoud van de werkzaamheden en de daaruit voortvloeiende kosten. Er kan gewerkt worden aan de hand van decoratieve wensen of er kan worden gewerkt vanuit een bepaald budget.

Graffiti.nl maakt decoraties op maat!!!